Hoya napszemüveglencsék

Pálffy-Kristin Andrea 2022.03.31


2022. április 1. és  június 30. között 30% kedvezménnyel kínáljuk a HOYA kiváló minőségű fényre sötétedő és napszemüveglencséket.


Szemüvegesként különösen fontos, hogy megtaláljuk a számunka optimális fényvédelmet.

Dioptriás napszemüveg

A dioptriás napszemüveg kényelmes megoldást kínál a szem és a szemkörnyék védelmére a nap erős és káros sugaraival szemben. Leginkább azoknak ajánljuk ezt a megoldást, akik sok időt töltenek szabadban vagy autóban és kényelmes, tökéletes látást szeretnének erős napfényben is.

Fényre sötétedő lencse

A fényre sötétedő lencsével készült szemüveg egyszerű megoldást kínál a szem és a szemkörnyék védelmére. Előnye, hogy a hagyományos optikai szemüveg és a napszemüveg szerepet is betölti egyben. A fényre sötétedő lencsék az UV fényre reagálva besötétednek vagy kivilágosodnak, attól függően, hogy hol tartózkodunk. Elsősorban azoknak a szemüvegeseknek megoldás, akik folyamatos mozgásban vannak beltér és kültér között. A fényre sötétedő lencse annak is praktikus megoldás, aki elfelejti magával vinni, vagy gyakran elveszíti a napszemüvegét.

Optikánkban kiváló minőségű szemüvegkeretek egyedi választékát kínáljuk, melyek nagy része napszemüvegként is elkészíthető.

További Hírek

Szemüveg mágneses clip-on napszemüveglencsével
Nyári napvédelem szemüvegeseknek
Dioptriás napszemüveg Etnia Barcelona
Dioptriás napszemüvegek - minden amit tudnod kell
Ételek az egészséges szemekért
Egészséges szemek
GARANCIA-2
Miópia
GARANCIA-5
Tanács szülőknek, ha gyermekük szemüveges lesz