Hoya Prémium Garancia - Biztosítás szemüveglencsére

Pálffy-Kristin Andrea 2023.06.13










Szemüvegesként azt szeretnénk, hogy a szemüvegünk hosszú ideig és megbízhatóan szolgáljon bennünket. Igyekszünk vigyázni rá, hiszen nemcsak a látásunk múlik rajta de megjelenésünk része is. Az óvatosság ellenére balesetek mégis előfordulnak.
A szemüveglencse karcolódhat, megrepedhet vagy akár el is törhet. Ilyen esetekben nyújt segítséget a Hoya Prémium Garancia, ami jelentősen csökkenti a sérült szemüveglencse cseréjéből adódó kellemetlen kiadást.

Mit biztosít a Hoya Prémium Garancia?

A Hoya Premium Garancia biztosítja, hogy a Hoya szemüveglencse törése, repedése, karcolása, sérülése esetén (beleértve akár a saját hibából eredő sérüléseket is) a vásárlástól számított 2 éven belül 2 alkalommal - első alkalommal 75%, második alkalommal 50% kedvezménnyel - kicseréljük a megsérült szemüveglencsét. A kedvezményes csere 2 éven belül 2 alkalommal érvényesíthető tekintet nélkül arra, hogy az adott alkalommal az eredeti lencsepár közül csak az egyik vagy mindkét lencse kedvezményes cserére kerül-e.

A Hoya Prémium Garancia valamennyi Hoya szemüveglencséhez választható, kivéve a Clip-onnal készült és a Yuniku lencséket. A garancia ára a kiválasztott szemüveglencse típusától függ.

A Hoya Prémium Garancia tehát úgy működik, mint egy biztosítás, és a Hoya szemüveglencse vásárlásakor igényelhető. Ez azt jelenti hogy utólag, vagy a már meglévő lencse emellé nem kérhető.

Az optikánkban vásárolt garancia kizárólag nálunk érvényesíthető és csak a Hoya szemüveglencsére vonatkozik, a szemüvegkeretre nem.

A Prémium Garancia keretében igényelt cserelencse csak az eredeti szemüveglencsével megegyező típusú, minőségű és korrekciós értékű lehet.

Keress bennünket a garanciával kapcsolatos bármilyen kérdéssel, szívesen segítünk!

Budapest XIII., Hegedűs Gy. u. 34.
☎ +36 1 239 9855

További Hírek

colorfulframes
Színes keretek az Etnia Barcelona kollekciójából
IMG_9280
Szemüveget visel a gyermek?
hoya miyosmart szemüveglencse
A gyermekkori rövidlátás korrigálása és kezelése az innovatív MiYOSMART szemüveglencsével
IMG_8767
Nyári napvédelem szemüvegeseknek
Dioptriás napszemüveg Etnia Barcelona
Dioptriás napszemüvegek - minden amit tudnod kell
Woodys Eyewear
Woodys Eyewear
Ételek az egészséges szemekért
Egészséges szemek
GARANCIA-2
Miópia gyermekeknél
GARANCIA-5
Tanács szülőknek, ha gyermekük szemüveges lesz