Nyári napvédelem szemüvegeseknek

Pálffy-Kristin Andrea 2024.05.07


A nyári időszakban gyakori és visszatérő kérdés szemüvegesek részéről a szem védelme a nap sugaraival szemben. Az erős napfény rendkívül kellemetlen és irritálja a szemet, nem beszélve a káros UV-sugarakról. Az utóbbi időben egyre népszerűbb dioptriás napszemüvegek előnyeiről korábban itt írtunk. Ebben a cikkünkben egy másik, talán kevésbé ismert megoldást, a mágneses clip-on napszemüveglencsét mutatjuk be. A régi időkből esetleg ismerősen hangzó clip-on azonban ne tévesszen meg senkit! Nem a csipesszel rögzíthető lencséről lesz szó, hanem annak a továbbfejlesztett és esztétikus, mágneses változatáról.

Stílusos és biztonságos mágneses clip-on napszemüveglencse

A modern technológiával készült Chemistrie clip-on napszemüveglencse lehetővé teszi, hogy szemüvegesként is élvezni tudd a szabadban töltött időt. Ez a mágneses clip-on egyetlen mozdulattal le- és feltehető a kedvenc optikai szemüvegedre, így éles és kényelmes látást biztosít erős napsütésben is. Különlegessége, hogy tökéletesen illeszkedik a kiválasztott optikai szemüvegre, mert teljes egészében személyre szabottan készül. Alkalmazkodik a szemüveg méretéhez, formájához és görbületéhez.

Swarovski szemüveg és mágneses clip-on napszemüveglencse  Swarovski szemüveg mágneses clip-on napszemüveglencsével

A Chemistrie clip-on mágneses napszemüveglencse UV400 szűrővel rendelkezik és így természetesen 100%-os védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen. Ezen kívül különösen tiszta látást biztosít mert polarizált, így nem csak a szembe jutó napfényt, de a különböző felületekről (vízfelület, autó szélvédője) visszaverődő csillogó fényt is csökkenti. A polarizált lencsének köszönhetően ezt a megoldást kifejezetten ajánljuk annak, akinek érzékeny a szeme vagy sok időt tölt autóban.

Mágneses clip-on technológia

A Chemistrie clip-on napszemüveglencse előnye, hogy szinte bármilyen szemüvegkerethez elkészíthető, mert a napszemüveglencse magához a szemüveglencséhez illeszkedik. Mind az optikai, mind pedig a napszemüveglencse szélére egy-egy apró mágnes kerül. Ezek a pihekönnyű, megbízható mágnesek biztosítják, hogy a napszemüveglencse mindig pontosan és tartósan illeszkedik a szemüveghez, valamint hogy egyszerűen és gyorsan le- és felhelyezhető.

Személyre szabott napszemüveglencse

A napszemüveglencsék és az azokat diszkréten összefogó úgynevezett híd színárnyalata szintén egyedileg választható. A képen egy klasszikus lencsével, bronz színű híddal és mágnesekkel készült clip-on látható. A barna színű napszemüveglencse jellemzője, hogy telített színeket ad, fokozza az élességet és a mélységet. Csökkenti a szemfáradságot és ezért különösen alkalmaz vezetéshez.

Woodys szemüveg mágneses clip on napszemüveglencsével  Acetát szemüveg mágneses clip on napszemüveglencsével- nyári napvédelem szemüvegeseknek

Széles színválaszték

Amellett, hogy a Chemistrie clip-on napszemüveglencsék biztonságosan illeszkednek a szemüvegedhez, stílusodnak megfelelően választhatsz a merész tükrös lencse, a modern átmenetes lencse vagy a klasszikus egyszínű lencse közül. A lencsék jelenleg 11 féle színárnyalatban érhetők el (a sárga színű lencse nincs a képen) így biztosan találsz olyat, ami jól illik a kiválasztott szemüvegketrethez és a stílusodhoz is.

Clip-on napszemüveglencsék különböző színekben

Ha szemüveges vagy és szeretnél a nyári napsütésben is kényelmesen és élesen látni, az itt bemutatott clip-on egy olyan megoldás, amit érdemes megfontolni. Keress bennünket bátran bármilyen szemüveggel, látással kapcsolatos kérdéssel, optikánkban szívesen segítünk!

Várunk hétfőtől péntekig 10-18 óráig.
Budapest XIII., Hegedűs Gy. u. 34.

További Hírek

Dioptriás napszemüveg Etnia Barcelona
Dioptriás napszemüvegek - minden amit tudnod kell
colorfulframes
Színes keretek az Etnia Barcelona kollekciójából
IMG_9280
Szemüveget visel a gyermek?
hoya miyosmart szemüveglencse
A gyermekkori rövidlátás korrigálása és kezelése az innovatív MiYOSMART szemüveglencsével
Screenshot 2023-06-13 at 11.43.24
Hoya Prémium Garancia - Biztosítás szemüveglencsére
Woodys Eyewear
Woodys Eyewear
Ételek az egészséges szemekért
Egészséges szemek
GARANCIA-2
Miópia gyermekeknél
GARANCIA-5
Tanács szülőknek, ha gyermekük szemüveges lesz