Színes keretek az Etnia Barcelona kollekciójából

Pálffy-Kristin Andrea 2023.10.29


Tetszenek a színes szemüvegkeretek de nem tudod, hogy melyik szín állna igazán jól?
Optikánkban nyugodtan próbálhatsz a neked tetsző modellekből és mi szaktudásunkkal és tapasztalatunkkal segítünk kiválasztani az egyéniségedhez leginkább illő keretet.
Ha magabiztosan, jól érzed magad benne, valószínűleg megtaláltad az igazit! Annyit kell csupán eldöntened, hogy olyan szemüveget szeretnél ami szolidan kiegészíti a megjelenésed vagy épp ellenkezőleg, amiben kitűnsz a tömegből.

Optikánkban széles választékban találsz szemüvegkereteket a legkülönbözőbb formákban, semleges és élénk színekben egyaránt. Íme egy kis inspiráció, válogatás a legújabb és színes Etnia Barcelona kereteinkből.

Szemüvegkeretek a kék minden árnyalatában

A kék egy fantasztikus szín, népszerűségét sokoldalúságának köszönheti. Egy kék szemüvegkerettel sokféle stílus kifejezhető - békés és nyugodt, merész és élénk egyaránt. A kék szín akkor is szuper megoldás ha az egyébként visszafogott stílusodat szeretnéd feldobni.

Az Etnia Barcelona élénk kék, Brutal N°26 keretét neked ajánljuk, ha valami merészet szeretnél. Ez a kék szín bármilyen bőrtónushoz illik, sötétebb hajhoz és szemhez különösen jól áll! Kiváló minőségű acetátból készült hangsúlyos kiegészítő, ha ki akarsz tűnni a tömegből!
A szintén szögletes formájú Brutal 24 fémből készült modellt pedig a zölddel kombinált, matt kék színe teszi érdekessé. 

 szögletes formájú, kék színű etnia Barcelona szemüvegkeret kék és zöld színű, kissé szögletes szemüvegkeret etnia Barcelona
Képek: Etnia Barcelona

A vastag acetátból készült Anton kék és narancs színével azoknak a férfiaknak lehet kiváló választás, akik szeretik a megjelenésüket egy hangsúlyos kerettel egyedivé tenni.
A kevésbé vastag acetát Brutal N°21 türkiz egy unisex keret, mely világos és sötét hajhoz egyaránt remekül illik. Érdemes felpróbálni akkor is, ha merésznek tűnik!

kék színű unisex szemüvegkeret vastag acetát etnia Barcelona    jégkék, áttetsző acetát etnia Barcelona szemüvegkeret
Képek: Etnia Barcelona

Ha tetszik a kék szín, de nem szeretnéd, hogy a szemüveged túl domináns legyen, akkor válassz havanna színnel kombinált modellt!
Ez a klasszikus, kissé szögletes Sussex modell egy sötétebb havanna és leheletnyi kék kombinációja, mely remekül kiemeli a kék szemet.
A szintén klasszikus formájú Etosha nagyon kedvelt ezért gyakran visszatérő modell az Etnia választékában. Ez a keret mesterien kombinálja a kék, és a havanna különböző árnyalatait, aminek köszönhetően bármilyen bőrtípushoz és a legtöbb szem- illetve hajszínhez jól áll.
klasszikus, kissé szögletes havanna és kék női etnia Barcelona szemüvegkeret    etnia Barcelona női keret klasszikus forma kék szín
Képek: Etnia Barcelona


Piros és narancs szemüvegkeretek

Játékos és vidám a természeted? Akkor neked ajánljuk a piros és narancs színű kereteket! Ezekkel a színekkel kifejezheted egyéniséged és a megjelenésed is feldobhatod. Még akkor is, ha öltözéked inkább visszafogott színekből áll. A narancs és a piros keretek meleg bőrtónushoz illenek leginkább. A zöld szemet egy piros keret tudja legjobban kihangsúlyozni, míg a kék szemet egy narancs keret emeli ki igazán.

A klasszikus formájú Teide keret egy visszafogottan játékos modell. Az piros és különböző árnyalatú havanna tökéletes keverékének köszönhetően a legtöbb szem- és hajszínhez jól áll.
A szintén klasszikus Etosha vonalai lágyak, mintája rendkívül eredeti. A piros és fehér sakktáblát imitáló mintázat tökéletes választás ha szeretnéd visszafogottan kifejezni játékos személyiséged!
A Brutal N°15 vastag acetát modellje egyszerre nőies és merész. Fantasztikus kiegészítő az arcon!

piros és havanna klasszikus formájú acetát szemüvegkeret Etnia Barcelona    kockás mintájú fehér piros etnia Barcelona szemüvegkeret   élénk piros vastag acetát szemüvegkeret etnia Barcelona
Képek: Etnia Barcelona

Ez a nőies, kissé kerek formájú Hannah keret visszafogott narancs és havanna színével abszolút vidám, de nem túl domináns az arcon. Ezzel szemben a Manel férfiasan szögeletes, vastag acetát keretében biztosan kitűnsz a tömegből! 

havanna és narancs  etnia Barcelona acetát keret     vastag acetát keret narancs színben férfiaknak
Képek: Etnia Barcelona

Időtlen és sokoldalú havanna keretek

A havanna színű keretek népszerűsége évek óta töretlen, bármely korosztály számára kézenfekvő alapkiegészítőként szolgál egy ilyen keret. Egész évben és a nap bármely szakában megállja a helyét, olyan klasszikus amivel nem lehet melléfogni. Természetesen lágy színével a mindennapi és a feltűnő öltözéket is képes harmonikiusan kiegészíteni. Az Etnia Barcelona kreativitásából született Kreuzberg és Mission District állandóan megújuló acetát modelljei évek óta a kedvencek közé tartoznak.

kerek formájú, havanna színű etnia Barcelona szemüvegkeret    havanna színű, kerek etnia Barcelona szemüvegkeret
Képek: Etnia BarcelonaVárunk optikánkban, ahol nagyon sok izgalmas női, férfi és unisex keretből válogathatsz.
Keress bennünket bármilyen látással, szemüveggel kapcsolatos kérdéssel, szívesen segítünk!

Várunk hétfőtől péntekig, 10-18 óráig.
Budapest XIII., Hegedűs Gy. u. 34.
☎ +36 1 239 9855További Hírek

IMG_9280
Szemüveget visel a gyermek?
hoya miyosmart szemüveglencse
A gyermekkori rövidlátás korrigálása és kezelése az innovatív MiYOSMART szemüveglencsével
IMG_8767
Nyári napvédelem szemüvegeseknek
Screenshot 2023-06-13 at 11.43.24
Hoya Prémium Garancia - Biztosítás szemüveglencsére
Dioptriás napszemüveg Etnia Barcelona
Dioptriás napszemüvegek - minden amit tudnod kell
Woodys Eyewear
Woodys Eyewear
Ételek az egészséges szemekért
Egészséges szemek
GARANCIA-2
Miópia gyermekeknél
GARANCIA-5
Tanács szülőknek, ha gyermekük szemüveges lesz