Színes keretek az Etnia Barcelona kollekciójából

Pálffy-Kristin Andrea 2024.01.24










Tetszenek a színes szemüvegkeretek de nem tudod, hogy melyik szín állna igazán jól?
Optikánkban nyugodtan próbálhatsz a neked tetsző modellekből és mi szaktudásunkkal és tapasztalatunkkal segítünk kiválasztani az egyéniségedhez leginkább illő keretet.
Ha magabiztosan, jól érzed magad benne, valószínűleg megtaláltad az igazit! Annyit kell csupán eldöntened, hogy olyan szemüveget szeretnél ami szolidan kiegészíti a megjelenésed vagy épp ellenkezőleg, amiben kitűnsz a tömegből.

Optikánkban széles választékban találsz szemüvegkereteket a legkülönbözőbb formákban, semleges és élénk színekben egyaránt. Íme egy kis inspiráció, válogatás a legújabb és színes Etnia Barcelona kereteinkből.

Etnia Barcelona szemüvegkeretek a kék minden árnyalatában

A kék egy fantasztikus szín, népszerűségét sokoldalúságának köszönheti. Egy kék szemüvegkerettel sokféle stílus kifejezhető - békés és nyugodt, merész és élénk egyaránt. A kék szín akkor is szuper megoldás ha az egyébként visszafogott stílusodat szeretnéd feldobni.

Az Etnia Barcelona élénk kék, Brutal N°26 keretét neked ajánljuk, ha valami merészet szeretnél. Ez a kék szín bármilyen bőrtónushoz illik, sötétebb hajhoz és szemhez különösen jól áll! Kiváló minőségű acetátból készült hangsúlyos kiegészítő, ha ki akarsz tűnni a tömegből!
A szintén szögletes formájú Brutal 24 fémből készült modellt pedig a zölddel kombinált, matt kék színe teszi érdekessé. 

 szögletes formájú, kék színű etnia Barcelona szemüvegkeret kék és zöld színű, kissé szögletes szemüvegkeret etnia Barcelona
Képek: Etnia Barcelona

A vastag acetátból készült Anton kék és narancs színével azoknak a férfiaknak lehet kiváló választás, akik szeretik a megjelenésüket egy hangsúlyos kerettel egyedivé tenni.
A kevésbé vastag acetát Brutal N°21 türkiz egy unisex keret, mely világos és sötét hajhoz egyaránt remekül illik. Érdemes felpróbálni akkor is, ha merésznek tűnik! A szintén unisex Brutal N°11 modell élénk kék színével és sakkmintás szárával tökéletes választás azoknak, akik a fém kereteket részesítik előnyben.

kék színű unisex szemüvegkeret vastag acetát etnia Barcelona    jégkék, áttetsző acetát etnia Barcelona szemüvegkeret  Unisex, élénk kék fém szemüvegkeret Etnia Barcelona
Képek: Etnia Barcelona

Ha tetszik a kék szín, de nem szeretnéd, hogy a szemüveged túl domináns legyen, akkor válassz havanna színnel kombinált modellt!
Ez a klasszikus, kissé szögletes Sussex modell egy sötétebb havanna és leheletnyi kék kombinációja, mely remekül kiemeli a kék szemet.
A szintén klasszikus formájú Sajonia gyakran visszatérő modell az Etnia választékában, kék színének köszönhetően bármilyen bőrtípushoz és a legtöbb szem- illetve hajszínhez jól áll. 
klasszikus, kissé szögletes havanna és kék női etnia Barcelona szemüvegkeret    kék színű, klasszikus formájú női Etnia szemüvegkeret acetát  
Képek: Etnia Barcelona


Piros és fukszia szemüvegkeretek

Játékos és vidám a természeted? Ezekkel a színes Etnia Barcelona keretekkel kifejezheted egyéniséged és a megjelenésed is feldobhatod akkor is, ha öltözéked inkább visszafogott színekből áll.

A klasszikus formájú Teide modell egy visszafogottan játékos keret. Az piros és különböző árnyalatú havanna tökéletes keverékének köszönhetően a legtöbb szem- és hajszínhez jól áll. Az Etnia Barcelona Brutal 24 szögletes formájú fém modellje ebben a piros színben a merészebbek választása lehet.
A Brutal N°15 vastag acetát modellje egyszerre nőies és merész. Fantasztikus kiegészítő az arcon!

piros és havanna klasszikus formájú acetát szemüvegkeret Etnia Barcelona    Élénk piros színű, női fém Etnia Barcelona szemüvegkeret   élénk piros vastag acetát szemüvegkeret etnia Barcelona
Képek: Etnia Barcelona

Ez a Brutal N°15 fukszia színű keret feltűnő, merész és abszolút vidám. Nőies formája és kissé áttetsző anyaga miatt mégsem lesz túl domináns az arcon, inkább egy fantasztikus kiegészítővé válik. Az biztos, hogy ebben a fukszia keretben kitűnsz a tömegből! A Hannah Bay nőies, kissé kerek formájú modell, mely szolid kék és fukszia színével abszolút vidám, mégis visszafogott az arcon.
Nőies, vastag acetát keret fukszia színben Etnia Barcelona  Fukszia és kék, vidám acetát szemüvegkeret
Képek: Etnia Barcelona

Zöld szemüvegkeret? Miért ne!

A kékhez hasonlóan, a zöld is egy sokoldalú szín, mely árnyalattól függően lehet nyugatató vagy energizáló. Az unisex Brutal N°11 visszafogott matt zöld színével jó választás azoknak, akik egy csipetnyi zöld színnel szeretnék feldobni megjelenésüket. Az Etnia Barcelona klasszikus kerek formájú Bonaparte modelljét a zöld és kék színe teszi érdekessé. A Brutal N°17 cicás formája és élénk színe egy szemet gyönyörködtető modell, biztosan magára vonzza a figyelmet!

Élénk zöld színű, unisex fém szemüvegkeret Etnia Barcelona    zöld és kék színű kerek formájú szemüvegkeretcicás formájú, zöld színű szemüvegkeret etnia Barcelona
Képek: Etnia Barcelona

Időtlen és sokoldalú havanna modellek

Ha tetszenek a színes keretek, de mégis valami visszafogottabbat szeretnél, akkor válassz az Etnia Barcelona havanna színnel kombinált modelljeiből. Ez a klasszikus Constanza modell egy világosabb havanna és fehér kombinációja, leheletnyi lilával a szárakon. A szintén klasszikus formájú Montijo nagyon kedvelt ezért gyakran visszatérő modell az Etnia választékában. Ez a keret mesterien kombinálja a piros és a havanna különböző árnyalatait, aminek köszönhetően bármilyen bőrtípushoz és a legtöbb szem- illetve hajszínhez jól áll. A szögletes Tolosa modellt pedig kerek, ovális arcformához ajánljuk. Visszafogott havanna színének köszönhetően egész évben és a nap bármely szakában megállja a helyét. 

    havanna piros színű acetát nőies szemüvegkeret etnia Barcelona   szögletes havanna színű etnia Barcelona szemüvegkeret


Várunk optikánkban, ahol nagyon sok izgalmas női, férfi és unisex keretből válogathatsz.
Keress bennünket bármilyen látással, szemüveggel kapcsolatos kérdéssel, szívesen segítünk!

Várunk hétfőtől péntekig, 10-18 óráig.
Budapest XIII., Hegedűs Gy. u. 34.
☎ +36 1 239 9855



További Hírek

IMG_9280
Szemüveget visel a gyermek?
hoya miyosmart szemüveglencse
A gyermekkori rövidlátás korrigálása és kezelése az innovatív MiYOSMART szemüveglencsével
IMG_8767
Nyári napvédelem szemüvegeseknek
Screenshot 2023-06-13 at 11.43.24
Hoya Prémium Garancia - Biztosítás szemüveglencsére
Dioptriás napszemüveg Etnia Barcelona
Dioptriás napszemüvegek - minden amit tudnod kell
Woodys Eyewear
Woodys Eyewear
Ételek az egészséges szemekért
Egészséges szemek
GARANCIA-2
Miópia gyermekeknél
GARANCIA-5
Tanács szülőknek, ha gyermekük szemüveges lesz