Szolgáltatások

Személyre szabott szemüvegkészítés

A látásvizsgálat során megállapított fénytörési hibát szemüveg vagy kontaktlencse felírásával korrigáljuk, és a lehetőségeket mindig megbeszéljük a pácienssel. Figyelembe vesszük többek között a páciens elképzelését és életvitelét.

A dioptria alapvetően meghatározza a szemüveglencsét, melynek kialakítása teljesen személyre szabható a páciens igényeinek megfelelően. Optikánkban digitális eszközöket használunk, így a szemüveglencsék a legnagyobb precizitással készülnek és maximális vizuális élményt nyújtanak a viselőjük számára.

Számunkra az a legfontosabb, hogy a páciens elégedett legyen és örömmel viselje a személyre szabott szemüvegét. A szükséges méreten és a megfelelő szemüveglencsén kívül fontos, hogy a szemüveg jól illeszkedjen, optikailag és anatómiailag is megfelelő legyen. Szaktudásunkkal és több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk kiválasztani a megfelelő anyagú, formájú és színű keretet, figyelembe véve a páciens igényeit, arcformáját és személyiségét is.

Kontaktlencse-illesztés

Amennyiben a látásvizsgálat során megállapított fénytörési hibát kontaktlencsével korrigáljuk, segítünk kiválasztani a páciens számára optimális kontaktlencsét. A szem paraméterei és egészségi állapota mellett figyelembe vesszük a páciens életvitelét, és hogy milyen gyakran használ kontaktlencsét.

Optikánkban az első kontaktlencsés páciensek is biztonságban érezhetik magukat. Nyugodt körülmények között tanítjuk meg a lencsék helyes ápolását, behelyezését és kivételét. Az első pár kontaktlencse illesztésekor próbalencsét is tudunk biztosítani pácienseink részére.

Munkaszemüveg-készítés cégeknek

Cégek számára kedvezményes áron vállalunk szemvizsgálatot és munkaszemüveg-készítést.

A munkaszemüveg csökkenti a szemet különösen terhelő, hosszantartó fókuszálást igénylő munka okozta szemfáradtságot, és ezáltal javítja a teljesítőképességet. Munkaszemüvegre bárkinek szüksége lehet, függetlenül attól, hogy egyébként hord-e szemüveget. Bizonyos helyzetekben, leggyakrabban beltéri, irodai munkavégzés esetében a munkaszemüveg a megfelelő munkakörülmények egyik elengedhetetlen feltétele.

A monitorszűrővel ellátott munkaszemüveg védi a szemet a képernyőkből és a más mesterséges fényforrásokból érkező, a szemet terhelő kék fénytől is.

Szemüvegjavítás és ultrahangos szemüvegtisztítás

Optikánkban készséggel megtisztítjuk és beállítjuk a vásárlóink már használatban lévő szemüvegét. Ellenőrizzük a csavarokat, beállítjuk a szárakat és az orrtámaszokat, hogy a szemüveg jól illeszkedjen és így a legjobb látást biztosítsa. Amennyiben szükséges, orrtámaszok és szárak cseréjét is elvégezzük.

UV-szűrés ellenőrzés

Ahhoz, hogy hatékonyan védjük szemünket a nap káros sugaraitól, fontos tisztában lennünk a napszemüvegünk, illetve a szemüvegünk UV szűrő hatékonyságával. Az ultrahangos szemüvegtisztítást követően, optikánkban ingyenesen ellenőrizzük a vásárlóink már használatban lévő napszemüvegének és szemüvegének UV szűrő képességét.

Dioptriás napszemüveg készítés

A jó minőségű, UV szűrővel ellátott napszemüveg segít, hogy erős napsütésben is jól lássunk. Napszemüveget viselni az egyik legegyszerűbb megoldás, ha biztonságban akarjuk tudni szemünket. A dioptriás napszemüveg kényelmes és stílusos megoldást kínál a szem és a szemkörnyék védelmére a nap erős és káros sugaraival szemben szemüvegesek számára.

A dioptriás napszemüveg különösen nyáron idális megoldás azoknak a szemüvegeseknek, akik sok időt töltenek a szabadban vagy autóban.

A legtöbb szemüvegkeret dioptriás napszemüvegként is tökéletesen funkcionál.

Garanciák

A szemüvegkeretekre 1 éves teljes körű garanciát vállalunk, melynek feltétele a szemüveg rendeltetésszerű használata. A szemüveglencsékre és azok felületkezelésére 1, 2, illetve 3 éves garanciakártyát adunk a felületkezelés típusától függően. A garancia a lencse használatára és tisztítására vonatkozó szabályok betartása esetén érvényesíthetők. A szemüveg használatára, illetve a lencse tisztítására vonatkozó szabályokról a vásárlás során tájékoztatjuk vevőinket.

A Hoya MyStyle progresszív lencsére pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, amennyiben a páciens nem elégedett, vagy nem tudja megszokni szemüvegét. A garancia az átvételtől számított 2 hónapig érvényes.

Az általunk végzett látásvizsgálatra is garanciát vállalunk optikánkban. Amennyiben az általunk elkészített szemüveg a mindennapos használat során nem bizonyul megfelelőnek, a látásvizsgálatot megismételjük. Amennyiben szükséges a szemüveglencséket díjmentesen kicseréljük.

Egészségpénztári kártya elfogadóhely

Üzletünk az alábbi egészségpénztárakkal áll kapcsolatban:

- OTP Egészségpénztár

- MKB Egészségpénztár

- PRÉMIUM Egészségpénztár

- Allianz Egészség- és Önsegélyező Pénztár

- Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár

- Patika Egészségpénztár

- Új Pillér Egészségpénztár

- DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület

- IZYS Önsegélyező Pénztár

Bankkártyás fizetési lehetőség

SZÉP kártya elfogadóhely