Szemüvegkeretek

Bellinger

Innováció, szenvedély, életöröm és személyiség. Ezek a dán gyökerekkel rendelkező, fiatal márka alapértékei. A Bellinger kiváló minőségű keretei tökéletes választás azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből egyedi stílusukkal. A kollekció különlegességei a fejlett technológiával készült, különösen vékony, könnyű és rugalmas acetát keretek, valamint acetáttal kiegészített, egyedi vékony fém keretek.
Blumarine

A kifinomult nőiesség és vonzerő szimbóluma. Az olasz divatmárka az elegancia, luxus és minőség képviselője. A Blumarine modelljei a spontán vonzerőt, a friss és könnyű eleganciát, valamint a márka ikonikus stílusát idézik. A Bluemarine mintái, színei és csillám elemei rendkívül nőiessé és romantikussá teszik a modelleket. A kollekció acetát és fém keretei egyaránt megtalálhatóak üzletünkben.
Carolina Herrera

Kifinomult és laza stílus. A Carolina Herrera szemüvegeket nőiesség, kifinomultság és életkedv jellemzik és ezáltal tökéletesen tükrözik a márka stílusát. A kollekcióban a divatház ikonikus mintái, például pöttyök adnak karaktert a modelleknek, melyek így elegáns kiegészítővé válnak akár alkalomra, akár a hétköznapokra. A kollekció modelljeit a kiváló minőségű anyagokból készült és könnyű színes acetátok jellemzik. Tökéletes kiegészítő, meglepő részletekkel.
Etnia Barcelona

Tradíció és állandó innováció. Barcelona, a mediterrán város által inspirált független márka modelljeiben a művészet és a divat köszön vissza. Nagyon széles szín- és formaválasztékot kínál a folyamatosan megújuló kollekcióiban. Az Etnia keretek kiváló minőségű, természetes anyagokból készülnek. A színes acetát keretek alapja gyapot és fa, melyek ezáltal a rendkívül tartósak és kényelmesek. Üzletünkben női és férfi keretek széles választékát kínáljuk.
FILA

Az olasz FILA márka évtizedek óta a sportosan elegáns stílus ikonja. A FILA kényelmes és funkcionális keretei szuper kiegészítők a fiatalos és sportos stílust kedvelők számára. A FILA modelljei népszerűek, hiszen a modern és tradicionális, valamint a divatos és praktikus tökéletes egyensúlyát lépviselik. Üzletünkben a klasszikus férfi modelleket széles szín- és méretválasztékban kínáljuk vásárlóink részére.
JAGUAR

A Jaguar modern és sportos kollekciója férfiaknak a legújabb szemüvegtechnológia és az egyedi formatervezés ötvözete. A Jaguar szemüvegeket az autótervezés, a kifinomult színhatások ihlették, melynek hatása a részletekben és az anyagokban nyilvánul meg. Ennek köszönhető, hogy a Jaguar keretek egyediek, és rendkívül vonzóak a férfiak számára.
Morel

A független Morel 1880 óta alkot szemüvegeket. A francia márka egyszerre eredeti és úttörő, jelenleg a negyedik generáción át tökéletesíti szakértelmét és finomítja technikáját. A Morel egyik kedvelt kollekciója a Lightec, mely megragadja a legújabb trendeket, megjelenésében pedig ultra-minimalista. A Lightec keretek a legújabb anyagokkal és technikákkal készülnek, így kényelmes és pihekönnyű megoldást kínálnak férfiak és nők számára egyaránt.
Woodys

Fiatal, független márka Spanyolországból, mely színes, divatos és stílusos modelljeivel évek óta forradalmasítja a szemüvegipart. Modelljeik az anyagok, színek és formák egyedülálló kombinálásával készülnek, melyek Európa szerte ismertté tették a márkát. A Woodys egyik erőssége a minőségi acetát és fém ötvözése. Ennek eredménye a kényelmes, egyéniséget kölcsönző és modern Woodys keretek. Üzletünkben női és férfi modelleket kínálunk vásárlóink részére.