Gyermekszemüvegek

Hello Kitty

A Hello Kitty vidám és divatos kollekciója 5-9 éves korú lányoknak szól. A kollekció modelljei színesek és változatosak. Megtalálhatók köztük mind az acetát, fém, illetve a hajlékony és könnyű keretek is. A Hello Kitty modellek többféle stílust képviselnek, így minden gyermek megtalálja a személyiségéhez illőt. A 2006 óta folyamatosan fejlődő márka mára kialakította saját stílusát: divatos, csúcstechnológiás formák, különleges acetátok és az elmaradhatatlan Hello Kitty aláírás.
Milo & Me

A Milo & Me szemüvegeket német és holland szakemberek együttműködve fejlesztették ki. A keretek kényelmesek, jól illeszthetők, valamint divatosak is. A modellek TR-90 anyagból készülnek, így azok rugalmasak, strapabírók, könnyűek és kényelmesek. Minden kerethez tartozik egy külön rögzíthető fejpánt, valamint szilikonból készült, csúszásmentes szárvégek. Így sportolás közben sem kell a gyermekeknek a szemüveg miatt aggódniuk. Üzletünkben a 3-12 éves korosztály számára kínálunk Milo & Me modelleket.
Nano Vista

A spanyol Nano Vista márka kifejezetten a gyermekek igényei szerint tervez szinte törhetetlen szemüvegeket. A keretek az erős, rugalmas és kényelmes Siliflex anyagból készülnek. A szemüvegek szára teljesen eltávolítható és fejpánttal helyettesíthető, így az egyszerűen sportszemüveggé alakítható. A márka kedvelt fejlesztése a Nano Solar Clip szemüveg és napszemüveg egyben. A napszemüveg-lencse egyszerűen a szemüvegkeret elé pattintható, és ugyanilyen könnyen levehető. Üzletünkben 0 - 14 éves korig kínálunk Nano Vista szemüvegeket.
New York Yankees

A New York Yankees szemüvegek a sportos stílust kedvelő tinédzserek és fiatalok számara készülnek. A magas minőségű, elegáns színekben készülő kereteket a márka logója, a NY kezdőbetűk teszik teljessé. A New York Yankees kereteket az apró részletek különböztetik meg más márkák kereteitől: élénk színek, tónusos monogramok, írások a szárak belsején. Röviden összefoglalva, merész és izgalmas keretek a mindennapokra tervezve!