Hoya napszemüveglencsék kedvezménnyel

Pálffy-Kristin Andrea 2024.04.05


2024. április 1. és június 30. között 30% kedvezménnyel kínáljuk a HOYA kiváló minőségű fényre sötétedő és dioptriás napszemüveglencséket.

Szemüvegesként különösen fontos, hogy megtaláld a számodra optimális fényvédelmet!

Dioptriás napszemüveg

A dioptriás napszemüveg kényelmes megoldást kínál a szem és a szemkörnyék védelmére a nap erős és káros sugaraival szemben. Leginkább azoknak ajánljuk ezt a megoldást, akik sok időt töltenek szabadban vagy autóban és kényelmes, tökéletes látást szeretnének erős napfényben is. A dioptriás napszemüvegekről ebben a cikkünkben írunk részletesen.

A dioptriás napszemüveglencsék a hagyományos mellett polarizált és tükrös változatban is rendelhetők. A polarizált napszemüveglencse előnye, hogy képes megszűrni a csillogó felületekről visszaverődő fényt, és ezáltal kényelmes látást biztosít még a legvakítóbb napfényben is.

Fényre sötétedő lencse

A fényre sötétedő lencsével készült szemüveg egyszerű megoldást kínál a szem és a szemkörnyék védelmére. Előnye, hogy a hagyományos optikai szemüveg és a napszemüveg szerepet is betölti egyben. A fényre sötétedő lencsék az UV-fényre reagálva besötétednek vagy kivilágosodnak a fény intenzitásának függvényében, illetve attól függően hogy hol tartózkodunk.

Kinek ajánljuk a fényre sötétedő szemüveglencsét?

A fényre sötétedő szemüveglencse elsősorban azoknak a szemüvegeseknek megoldás, akik folyamatos mozgásban vannak beltér és kültér között, és nem szeretnék a napszemüveget gyakran le- és felvenni. A fényre sötétedő lencse annak is praktikus megoldás, aki szemüvegesként elfelejti magával vinni, esetleg gyakran elveszíti a napszemüvegét.

Hogyan működik a fényre sötétedő lencse?

A Stabilight Technológiának köszönhetően a Hoya Sensity fényre sötétedő lencsék a szabadban az UV-fény hatására pillanatok alatt napszemüveglencsévé sötétednek, míg beltéren kivilágosodnak. A Sensity fényre sötétedő lencse kényelmes a szemnek, mert csökkenti a ragyogást, kontrasztos látást és természetes színérzékelést biztosít. A Hoya Sensity lencsék szürke, barna és zöld színárnyalatban is elérhetőek, így a legtöbb szemüvegkerethez jól illenek.

Optikánkban kiváló minőségű szemüvegkeretek egyedi választékát kínáljuk, melyek nagy része napszemüvegként is elkészíthető.

Keress bennünket az ajánlattal kapcsolatos bármilyen kérdéssel, segítünk kiválasztani a neked leginkább megfelelő megoldást!


Budapest XIII., Hegedűs Gy. u. 34.
☎ +36 1 239 9855

További Hírek

IMG_8767
Nyári napvédelem szemüvegeseknek
Dioptriás napszemüveg Etnia Barcelona
Dioptriás napszemüvegek - minden amit tudnod kell
colorfulframes
Színes keretek az Etnia Barcelona kollekciójából
IMG_9280
Szemüveget visel a gyermek?
hoya miyosmart szemüveglencse
A gyermekkori rövidlátás korrigálása és kezelése az innovatív MiYOSMART szemüveglencsével
Screenshot 2023-06-13 at 11.43.24
Hoya Prémium Garancia - Biztosítás szemüveglencsére
Woodys Eyewear
Woodys Eyewear
Ételek az egészséges szemekért
Egészséges szemek
GARANCIA-2
Miópia gyermekeknél
GARANCIA-5
Tanács szülőknek, ha gyermekük szemüveges lesz